Wie we zijn

AlfaMale is een jong, groeiend bedrijf uit Weerde.

Vincent merkte dat het zoeken naar geschenken voor vrienden telkens uitliep op “anders geven we gewoon een goed fleske” en vond dat dat écht wel beter kon. De beestachtige manier waarop mannen -doorgaans- geschenken openen was de eerste aanzet tot de creatie van de houten kratten die je open breekt met een koevoet! Het concept was geboren. De inhoud van de kratten is telkens een totaal-ervaring en past bij elk type man, jong of oud, wild of verfijnd.
Uiteraard is niet elke man fan van hetzelfde product, en al snel werd het Whisky assortiment aangevuld met Gins, Sigaren en BBQ.

Vincent wordt geflankeerd door 2 prachtige vrouwen, die elk een deel van de online marketing voor zich nemen. Heb je ons gevonden via Google? Dan heeft Karlien daarvoor gezorgd. Kom je hier terecht via Social Media, dan zal je Catherine veel plezier doen met een reactie op een van haar leuke posts.

Volg je ons nog niet op Social Media? Doe het dan nu en blijf op de hoogte van onze laatste nieuwigheden en promoties!

bg_image

Vincent
The Alfamale

Oprichter van AlfaMale. Ervaren marketeer met geschifte ideeën. Het onmogelijke is wat hij wil, en niets is té extreem! Als je écht iets heel erg geks wil doen, bel hem!

bg_image

Karlien
All Female

Copywriter, social media manager en smoking hot!
Vrouw van de AlfaMale, touch and die.

Catherine
Hollywoodvrouw

Knappe foto op instagram gezien? Leuke post of Facebook gelezen? Dan mag je zeker zijn dat deze door Cathérine werd geplaatst! Maakt de knapste foto's en weet goed haar mannetje te staan. Een echte topgriet die voor AlfaMale werkt vanuit Los Angeles.

Wat we doen

AlfaMale.be – Stoere geschenken voor mannen!

Teambuildings op maat, zowel voor kleine als grote groepen.

The-Mancave.be – Een Mancave op wielen dat op elke locatie kan ingezet worden!

AlfaMale Kratten

De AlfaMale kratten zijn stevige, handgemaakte houten kisten die je opent met de bijgeleverde (robuuste) koevoet.

De kratten worden door AlfaMale zelf gebouwd in een atelier in Elewijt.

Wil je een krat vullen met je eigen geschenken, wil je onze kratten verkopen in je winkel of wil je gepersonaliseerde kratten voor je bedrijf bestellen? Dat kan! Bekijk dan zeker onze B2B pagina of contacteer ons rechtstreeks via mail op contact@alfamale.be

Onze producten

We streven naar kwaliteit in alles wat we doen, zowel in het vervaardigen van de kratten als het vullen en het verzenden naar onze klanten.

Dat geldt uiteraard eveneens voor alles wat we verzenden en verpakken, onze producten zijn kwalitatief en zijn volledig in lijn met waar we voor staan. Heb je toch een beschadigd product of beantwoord ons pakket niet aan je verwachting, aarzel dan niet om ons te contacteren via het contactformulier of per mail naar contact@alfamale.be. We vervangen het beschadigde product of zoeken samen naar een constructieve oplossing.

Heb je vragen over ons retourbeleid of garantie? Bekijk even onze algemene voorwaarden.