De meest stijlvolle accessoires voor mannen

De meest stijlvolle accessoires voor mannen vind je nu ook in onze webshop. Bretellen, armbanden, sleeve garters om je mouwen op zijn plaats te houden, manchetknopen en meer.

Elke man moet zich kunnen kleden zoals hij zich voelt. Onze accessoires zijn daarvoor de perfecte afwerking. Of je nu casual sportief, of klassief professioneel gekleed gaat, onze accessoires passen bij elke kledingsstijl!

Toch je smaak niet gevonden of ben je zelf producent of aanbieder van accessoires voor mannen? Dan kijken wij alvast uit naar jou tip!

adviseer ons
Alfamale

AlfaMale is een stoere webshop met producten gericht op mannen! Niet alleen voor jezelf maar ook perfect om als geschenk te geven aan je partner, makker, broer of vader. Al onze producten worden verzonden in leuk bedrukte dozen die de nieuwsgierigheid van de ontvanger alleen maar zullen aanwakkeren. Bij elke bestelling sturen we ook gratis inpakpapier mee op, zodat je je geschenk leuk kan inpakken. Elke man vindt het toch leuk om het papier van een geschenk in duizend stukken te scheuren!

Zoek je een echt stoer geschenk om uit te pakken? Bekijk dan zeker onze AlfaMale kratten! Stoere totaalpakketten, verpakt in houten kratten die geleverd worden met een koevoet om open te breken. Handgemaakt in het atelier van AlfaMale en voorzien om tegen een stootje te kunnen. Daag je vrienden uit om het pakket open te breken en beloon ze met de inhoud. We trachten van elke krat een totaalervaring te maken, zodat je meteen aan de slag kan als het pakket open is.

Mogen vrouwen onze producten dan niet gebruiken? Dat zal je ons nooit horen zeggen! De eerste vrouw die geen Gin-Tonic lust, of niet weg komt met een stoer horloge moeten wij nog tegen komen. Dat onze webshop zich op mannen richt wil allesbehalve zeggen dat we vrouwen niet graag voorzien van dezelfde, leuke spullen!