Dranken en toebehoren voor de barkast

Ontdek onze collectie geselecteerde, premium sterke dranken en alle toebehoren om de lekkerste cocktails mee te maken. AlfaMale is gespecialiseerd in Gin (inclusief de juiste, bijpassende tonics, kruiden en toebehoren), Whisky (inclusief de juiste, bijpassende toebehoren) en Rum (eveneens met bijpassende mixers en toebehoren).

De Gin liefhebber zal zonder moeite zijn gading kunnen vinden in ons aanbod. We selecteerden de beste, meest kwalitatieve Gins en zochten uit welke tonics en kruiden hier best bij pasten. Dat we daarvoor vaak moesten proeven namen we er met plezier bij! We stelden een aantal pakketten samen met botanicals die vaak erg goed samen passen, en ontworpen zelfs een knap rek met maar liefst 10 kruiden die samen de perfecte collectie vormen.

Ook hebben we een erg leuke ‘barrel‘ ingekocht, waar je zelf je eigen gin in kan rijpen. Hiermee maak je uiteraard niet van nul, met wat jeneverbessen een heerlijke Gin, maar je kan hier elke Gin verder in laten rijpen waardoor hij écht op jouw smaak is. Doordat het vaatje dat je hiervoor gebruikt veel kleiner (1l) is dan een standaard vat gaat dit exponentieel sneller. Erg leuk detail is dat je volgende rijping, de smaak van de vorige mee over neemt. Zeker het proberen waard!

Toch je smaak niet gevonden of ben je zelf producent of aanbieder van dranken en/of toebehoren? Dan kijken wij alvast uit naar jou tip!

adviseer ons
Alfamale

AlfaMale is een stoere webshop met producten gericht op mannen! Niet alleen voor jezelf maar ook perfect om als geschenk te geven aan je partner, makker, broer of vader. Al onze producten worden verzonden in leuk bedrukte dozen die de nieuwsgierigheid van de ontvanger alleen maar zullen aanwakkeren. Bij elke bestelling sturen we ook gratis inpakpapier mee op, zodat je je geschenk leuk kan inpakken. Elke man vindt het toch leuk om het papier van een geschenk in duizend stukken te scheuren!

Zoek je een echt stoer geschenk om uit te pakken? Bekijk dan zeker onze AlfaMale kratten! Stoere totaalpakketten, verpakt in houten kratten die geleverd worden met een koevoet om open te breken. Handgemaakt in het atelier van AlfaMale en voorzien om tegen een stootje te kunnen. Daag je vrienden uit om het pakket open te breken en beloon ze met de inhoud. We trachten van elke krat een totaalervaring te maken, zodat je meteen aan de slag kan als het pakket open is.

Mogen vrouwen onze producten dan niet gebruiken? Dat zal je ons nooit horen zeggen! De eerste vrouw die geen Gin-Tonic lust, of niet weg komt met een stoer horloge moeten wij nog tegen komen. Dat onze webshop zich op mannen richt wil allesbehalve zeggen dat we vrouwen niet graag voorzien van dezelfde, leuke spullen!