AlfaMale behind the scenes

Behind the scenes interview by Les étalages

Les étalages is an innovative concept, where users can create their own, virtual shopping street. Easy right? Yes! They opened the website for the first 500 users this week, so hurry up and try it.

Interview

AlfaMale is a proud partner of Les étalages. And to celebrate our new joint venture, Les étalages published a must read behind the scenes interview. We’re very happy to share it with you.

Read the original post here

Behind the scenes: Alfamale

“Een Alfamale heeft een stoer kantje, maar is een echte gentleman” volgens Vincent, de oprichter van Alfamale. Voor die alfamales stelt hij de perfecte cadeaus samen.

Je kon Alfamale al eens zien passeren op onze Facebookpagina, vandaag volgt ook het verhaal achter de giftcrates.

 

Alfamale werd anderhalf jaar geleden opgestart. Vincent werkte als marketeer en mocht wel al creatief zijn tijdens zijn job, maar dat bleek niet voldoende. Events en animaties waren altijd al zijn ding, dus dat was waar hij verder in wilde. De alfamale werd als volgt geboren: een erg goede vriend van Vincent vierde zijn verjaardag, hij ging op zoek naar een echt origineel cadeau, iets dat helemaal juist was, de eerste invulling van Alfamale was een feit. Een positief onthaalde pilot later, begon het Alfamale-verhaal echt.

Je had het ondertussen wel al door, de geschenken van Alfamale zijn gericht op mannen. In plaats van, laat ons zeggen, gewoon een fles gin, voorziet Alfamale een krat die je enkel nog moet openbreken om van je cadeau te beginnen genieten. De boxen bevatten letterlijk alles wat je nodig hebt. In die gin-crate vind je zo, naast een fles gin (uiteraard), ook aangepaste tonics, botanicals, een glas, een maatbekertje, een zesteur…

 

 

 

Al zijn ze bij Alfamale nog lang niet klaar. Het ultieme doel: Elke man, jong of oud moet bij Alfamale het perfecte cadeau kunnen vinden. Hoe bouwen ze eraan, simpel: Vincent overloopt vrienden en kennissen en bedenkt welk Alfamale-pakket het best bij hen zou passen. Zit dat pakket nog niet in het gamma, dan is er een nieuw projectje geboren. Zo wordt er momenteel gewerkt aan bierpakketten, een DIY-pakket met een elektrische gitaar, een rum pakket, een pakket voor klussers..

Maar nee, ook daar stopt het niet, Alfamale gaat binnenkort ook activiteiten aanbieden. Dat platform zijn ze momenteel aan het uitbouwen. Vincent vertelt: “Zeg nu zelf, rondrijden op een quad is leuk, maar als je makker achter op je quad ook nog eens een paintball-gun heeft en zo je tegenstanders moet uitschakelen? Dan heb je een Alfamale activiteit.” Een ander idee is bijvoorbeeld ‘The mancave for a night’. Denk: een weekendje onder mannen, Alfamale komt langs met een trailer die gevuld is met alles wat je nodig hebt om je Ardense chalet om te toveren tot de ideale mancave: een pooltafel, een kikkertafel, darts, een PS4 met de nieuwste multiplayer games, een tapinstallatie… De dag erna halen ze alles terug op en je kan zelfs een poets-team boeken dat alle sporen voor jullie komt uitwissen.

 

 

 

Om alle jaloerse dames toch een beetje te troosten: In de toekomst denken ze er bij Alfamale aan om een gelijkaardig platform voor vrouwen te creëren, zo hoeven ook wij niet niet langer enkel maar bloemen en workshops juwelen maken cadeau te krijgen :-).

Cheers to that!

Beste Klant,


Door een technisch probleem op onze betaalpagina zijn er vaak problemen met de laatste stap van de bestelprocedure.


We doen ons best om dit zo snel mogelijk te verhelpen, maar om jullie in tussentijd van dienst te kunnen zijn is het tijdelijk aangeraden om je bestelling per mail door te geven. We volgen deze bestellingen zeer kort op en verzenden indien mogelijk de dag zelf nog je bestelling.


Bestellingen mogen per mail verzonden worden naar vincent@alfamale.be. Graag het gewenste artikel en het leveringsadres vermelden zodat we snel kunnen schakelen.


Alvast excuses voor het ongemak.


Vincent Van Dingenen - AlfaMale

WhatsApp WhatsApp ons